Connect with us

Ремонтират бул.“Стефан Стамболов“ в Хасково

ремонт хасково

РЕГИОНИТЕ

Ремонтират бул.“Стефан Стамболов“ в Хасково

От днес се въвежда временна организация на движението по бул.“Стефан Стамболов“, в участъка от ул.“Бобов дол“ до ул.“Мургаш“.

От днес се въвежда временна организация на движението по бул.“Стефан Стамболов“, в участъка от ул.“Бобов дол“ до ул.“Мургаш“.

Тя е съгласувана с ОД на МВР, сектор Пътна полиция-Хасково и влиза в сила със Заповед на кмета на община Хасково Станислав Дечев.

Промяната на движението в района се налага във връзка с изпълнение на проект за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа по бул. „Стефан Стамболов“, от ул. „Бобов дол“ до ул. „Мургаш“.

В този участък ще бъде поставен нов водопровод с дължина около 350 м. Ремонтът е част от обществена поръчка за подмяна на водопроводи на улици с чести аварии и големи загуби на вода.

Тя е обявена на основание писмо-искане от „ВиК“ ЕООД Хасково.  Съгласно споразумение между община Хасково и МРРБ, са отпуснати 260 хиляди лева от строителното ведомство.

С тях се извърши подмяната на водопровода на бул.“Освобождение“, от бул.“Илинден“ до ул.“Македония“. Сега предстои да се изгради нов водопровод и на бул.“Стефан Стамболов“. Срокът за завършване на строителните работи е 25 декември 2020г.

Временната организация на движение по бул.“Стефан Стамболов“ се организира на два етапа. Първият, който се въвежда от днес, предвижда двупосочно движение, регулирано с необходимата сигнализация.

През втория етап на строителните работи временно ще се преустанови движението по бул.“Стефан Стамболов“, в участъка от ул.“Узунджово“ до бул.“В. Левски“, а движението ще се пренасочи през съседните булеварди.

СПОДЕЛИ:

Изпрати новина на info@regionite.info или се обади на +359 896 020004

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от РЕГИОНИТЕ

Намери ни в Telegram

telegram 2

НАЙ-ЧЕТЕНИ

LISTEN SWEET RADIO!

cd51f89a558967b6b7352e645b22b3e7fbf45951

Facebook

BeFunky-Design
Нагоре