АФИШ

Големите постижения на българската демокрация: Кои са те?

Снимка: NOVA / Красена Ангелова

В последните два неделни дни на април, от 16:30 часа, NOVA ще излъчи специално издание на емблематичното предаване „Големите постижения“. Водещите Лора Крумова и Драгомир Симеонов ще се отправят на вълнуващо пътешествие, за да разгледат 10 от най-забележителните постижения на България в периода след 1989 г.

Десетте ключови момента са определени след представително социологическо проучване на „Галъп интернешънъл“ и обхващат различни области – от научни открития и културни достижения до спортни триумфи и икономически успехи. Всеки от тях ще бъде представен от авторитетни личности, доказали се в своята сфера.

Заедно с водещите, те ще ни пренесат обратно към онези знакови събития, които са предизвикали възхищение и са оставили траен отпечатък в съзнанието ни. Ще чуем лични истории, ще преживеем отново емоциите и ще се докоснем до вдъхновението, стоящи зад националните ни постижения.

Но не само! Зрителите ще имат решаващата дума! Чрез онлайн гласуване те ще определят кои три от представените постижения са най-значими за тях и за България.

Не пропускайте „Големите постижения“ на 28-и април, за да се потопите в историята на българската демокрация и да се гордеете с постиженията на нацията!

За кого ще гласувате Вие?

Сподели: