Георги Христов с нов албум и концерт

Легендарният български изпълнител Георги Христов ще зарадва своите многобройни фенове с нов албум и концерт в зала 1 на НДК. Събитието ще се проведе на 27 април, а билетите за него са почти разпродадени.

Албумът носи заглавието „Пей, сърце„, както и предстоящото турне на изпълнителя. В него ще бъдат включени най-новите хитове на Христов, сред които „Две целувки“, „Не подавай за сбогом ръка“ и „Скитникът“.

Специално място в програмата ще има най-новата песен на Георги Христов, посветена на България. Тя е по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, и ще прозвучи за първи път пред публика на 27 април.

Гост-изпълнител на концерта ще бъде Нели Рангелова, с която Христов е не само колега, но и близък приятел. Двамата ще изпълнят емблематичния си дует „Когато се огледам в очите ти„.

След концерта в НДК, Георги Христов ще тръгне на турне из цялата страна, под същото име „Пей, сърце“. На 2 юни ще го видим на сцената на Летния театър във Варна, на 3-и в Бургас, а на 6-и в Пловдив. Очаквайте скоро да бъдат обявени и останалите дати от турнето.

Не пропускайте шанса да се насладите на музиката на Георги Христов на живо! Билетите за концерта в НДК са намаление в билетните центрове на Eventim и билетния сайт на НДК.

Date

27.04.2024
Expired!

Time

All Day

Място

НДК, зала 1
Ндк, София
Категория

Времето

Частична облачност
Частична облачност
12 °C
Wind: 7 KPH
Humidity: 82 %
Feels like: 13 °C
QR Code

Leave a Response