АФИШ

Тази вечер Viasat History с епизод за „Съкровищата на България“

Варненският некропол и Казанлъшката гробница сред забележителностите в новия сезон на „Съкровища с Бетани Хюз“

Шест епизода, посветени на културата и наследството на шест държави, ще очароват зрителите на Viasat History от 19 април. България е финалната дестинация в поредицата, представена от емблематичната историчка и телевизионна водеща проф. Бетани Хюз.

Пътешествието на проф. Хюз из България ще ни отведе до емблематични места като Амфитеатъра в Пловдив и Епископската базилика. Зрителите ще се потопят в богатата история и култура на страната ни, опознавайки нейните традиции и забележителности.

„Съкровища с Бетани Хюз“ е продукция на SandStone Global Productions, в сътрудничество с BBC World News и Channel 4 Television. Сериалът се радва на широка аудитория в 120 държави, а филмите на продуцентската компания се излъчват в праймтайма на BBC, National Geographic, Viasat History, Discovery, Amazon и Netflix.

Важно е да се отбележи, че проектът е реализиран с подкрепата на Министерството на туризма, което още по време на служебното управление на Илин Димитров започва преговори с британската компания за създаването на поредица, фокусирана върху българските съкровища.

Не пропускайте да се потопите в завладяващия свят на историята и културата с „Съкровища с Бетани Хюз“ – всеки петък от 22 часа по Viasat History!tunesharemore_vert

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
1
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0