Нера Павлович открива своя брат в „Отдел Издирване“

Nera Pavlovic - Iva Mihalic
Снимка: NOVA
BeFunky-Design

Издирването на снайпериста Ивица Божич (Кире Гьоревски) ще отведе Нера Павлович (Ива Михалич) до шокиращи открития за миналото ѝ в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък по NOVA. Агентът на Европол ще се присъедини към отдела на Камен Петков (Юлиан Вергов), за да съдейства за разследването. Това, което не подозира е, че ще се натъкне на съдбоносна новина, която ще промени хода на събитията. А именно – къде се намира брат ѝ Марко, когото преди много години е загубила?

Камен Петков официално е оневинен и получава възможността да насочи цялото си внимание към самоличността на Портиера. Търсенето на престъпника ще заведе главния инспектор до другия човек, който някога е стигал близо до истината за случаите от миналото – журналистът Калин Славов (Люси Иларионов). За да стигне до него обаче, Камен ще се наложи да използва помощта на своя приятел Радо Йорданов (Иван Бърнев) и управителя на частен център за психично здраве Мария Фотева, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Весела Бабинова.

Междувременно бунтът на дъщерята на новия съпруг на Ралица Петкова (Ана Пападопулу) ще я постави в много опасна ситуация. Притесненият баща Петър (Роберт Янакиев) ще се обърне за помощ към жена си, за да я открият по-скоро. Със случая се заема Магдалена (Елена Телбис), която ще се натъкне на нещо далеч по-опасно от просто избягал от вкъщи непокорен тийнейджър. Какво е то и ще може ли инспектор Парушева да спаси момичето?

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
Росен Димитров
Изпрати новина на info@regionite.info или се обади на +359 896 020004

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *