Connect with us

На театър в Плевен

opera-2

АФИШ

На театър в Плевен

В Плевен всички гастроли на театрални трупи и музикални състави са отложени за следващата година.

В културния афиш на града, в условията на затегнатите мерки срещу пандемията, Драматично-кукленият театър „Иван Радоев“ в Плевен продължава с пълноценна програма срещите си със зрителите, като е обявил разнообразна програма са деца и възрастни.

В съботните дни продължава инициативата „На куклен театър в събота“, която предлага на младите семейства да видят представления заедно със своите деца.

Днес те можеха да посетят „Аладин и вълшебната лампа“, драматизация и режисура на Милена Мавродинова, сценография и кукли на Валентина Германова и музика на Николай Копринков.

Следващата събота ще бъде показано „Безценното камъче“. Пиеса, създадена по българска народна приказка, под режисурата на Ива Николова. На 12 декември е предвиден „Франклин“ по Полет Боржоа на режисьора Дориана Гълъбова.

През декември на сцената на театър „Иван Радоев“ в Плевен ще бъдат представени седем различни заглавия за възрастните. Удобство за зрителите е възможността да не се посещава билетната каса, а местата да се купят онлайн, чрез страницата на театъра в Интернет.

Програмата е пълноценна и предлага разнообразие, коментираха от културния институт и уточниха, че при представленията са вземат всички противоепидемични мерки. В салоните се допускат зрители до 30 на сто от капацитета.

СПОДЕЛИ:

Изпрати новина на info@regionite.info или се обади на +359 896 020004

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от АФИШ

Намери ни в Telegram

telegram 2

НАЙ-ЧЕТЕНИ

LISTEN SWEET RADIO!

cd51f89a558967b6b7352e645b22b3e7fbf45951

Facebook

BeFunky-Design
Нагоре