Мъжете стават екшън герои в „Един за друг“

Tina & Stanimir_03.05
Снимка: NOVA
BeFunky-Design

В новите епизоди на „Един за друг“ по NOVA мъжете ще трябва да впечатляват и спасяват своите избраници. Въпреки тежката седмица, Полина и Мохамед успяха отново да се задържат на върха на генералното класиране.

На второ място застават Тяна и Иво, а след тях Тина и Станимир и Денислава и Даниел. На дъното на класацията са завърналите се Зорница и Валентин, които си извоюваха правото да останат в шоуто.

Следващото изпитание ще хвърли участниците в истински екшън. В него дамите ще влязат в ролята на ранени и неподвижни жертви в средата на военна зона. Задачата на мъжете е да ги измъкнат и да преминат невредими през три бази до мястото, където ще трябва да построят заслон.

Няма да е никак лесно, защото през цялото време те ще бъдат дебнати от смъртоносни снайперисти. Ако допуснат половинката им да бъде застреляна 3 пъти, двойката губи направения залог.

Ще проявят ли мъжете достатъчно съобразителност и находчивост? Какво се крие зад бонус мишената, която ги очаква? Ще се осмелят ли да се борят за нея и какви ще бъдат следващите предизвикателства, гледайте в епизодите на романтичното риалити тази седмица по NOVA.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
Росен Димитров
Изпрати новина на info@regionite.info или се обади на +359 896 020004

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *