АФИШ

„Островът на 100-те гривни“: Александър Сано ще поведе 30 смели българи към 300 000 лева

1.6kviews

30 смели българи ще се впуснат в епично приключение на екзотичен остров в новото риалити „Островът на 100-те гривни“ по bTV. Водещ на шоуто ще бъде любимият актьор Александър Сано, а залогът е най-големият награден фонд в историята на българските риалити формати – 300 000 лева.

В битка за надмощие

Участниците ще се изправят пред редица изпитания за ума, духа и тялото, борейки се за гривни – символ на власт и престиж. На финала трима от тях ще се борят за своя дял от заветната сума.

Александър Сано – лице на екстремното приключение

„Аз съм човек, който обича предизвикателства и авантюризъм“, споделя Сано. „Това шоу е комплексно и изисква не само физическа сила, но и комплексна личност. Фактът, че приех предложението, показва, че това шоу не е случайно.

Николай Николов, креативен продуцент: „С Александър Сано даваме заявка за мащаба и класата на това шоу. Той е огледало на формата – комплексен и изискващ много качества.

„Островът на 100-те гривни“ – изцяло нов регламент

Риалити форматът ще предложи изцяло нов регламент за продукция на развлекателен формат на българския пазар. Участниците ще се борят за оцеляване далеч от комфорта на цивилизацията, а зрителите ще станат свидетели на силни емоции, истории за приятелство, коалиции и предателства.

Александър Сано: „Като човек съм възпитан да помагам и го правя през целия си живот. В случая ще помагам на участниците, ако правилата на играта го позволяват. Тази игра е мини модел на живота и хората трябва да си дават сметка, че тя подлага на изпитание и морала.“

Николай Николов: „Социалната игра е големият чар на „Островът на 100-те гривни“. Интелектът на участниците ще е много по-голяма сила от физиката. Водещият ще знае къде е заровено съкровището, ще знае правилния път към него и как трябва да бъдат направени правилните избори.“

„Островът на 100-те гривни“ – не пропускайте тази есен по bTV!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0