АФИШ

Никога не е просто секс: Комедия за женската еманципация

„Никога не е просто секс“ е филм, който ни провокира да преосмислим съвременното отношение към секса и любовта, споделят авторите на лентата.

На 8 май ще се състои премиерата на новата българска комедия „Никога не е просто секс“. Филмът, чийто режисьор, сценарист и продуцент е Саня Борисова, ще тръгне по кината в цялата страна два дни по-късно.

В лентата Борисова изпълнява една от главните роли, а нейни партньори са Башар Рахал, Елена Петрова, Елеонора Иванова, Иво Аръков, Ники Илиев, Рая Пеева и Свежен Младенов.

„Никога не е просто секс“ е филм, който представя съвременната жена през образите на четири архетипа – в търсене на своята сила, сексуалност, независимост и освобождаване от предразсъдъци.

Комедия за женската еманципация

Чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост, историята разказва за четири жени, напълно различни една от друга, с различни характери, интереси, морал и бит.

Мая е домакиня, отдадена на семейството и дома си. Вики е младо момиче, завършило образованието си в провинцията, решено да преследва мечтите си в столицата. Мадлен е актриса, търсеща истинската любов, а Ира е бохем, наследница и авантюрист по душа.

Въпреки различията си, жените са обединени от неспособността им да изградят пълноценни семейни отношения. Съдбата ги събира по време на гледане с таро карти, където разбират, че са били в „кармични връзки“ от минал живот – четирите жени на един мъж, чийто живот са отнели.

„Никога не е просто секс“ е филм, който ни провокира да преосмислим съвременното отношение към секса и любовта, споделят авторите на лентата.

Сподели:

Leave a Response