ЛЮБОПИТНОТО

TikTok тества 60-минутни видеоклипове: Нова функция за по-дълго съдържание

Видео платформата TikTok тества нова функция, която позволява на потребителите да качват видеоклипове с дължина до 60 минути. Тази функция е достъпна само за ограничен брой потребители в момента и не се очаква да стане публично достъпна в близко бъдеще.

Това е значителна промяна за TikTok, която първоначално стана популярна с кратките си 15-секундни видеоклипове. През последните години платформата постепенно увеличи ограничението за дължина на видеоклиповете, но 60 минути е най-голямата промяна досега.

Смята се, че ходът е насочен към конкуренция с други платформи за видео съдържание, като YouTube, които отдавна предлагат възможност за качване на по-дълги видеоклипове. Някои анализатори смятат, че това може да привлече и нови създатели на съдържание, които предпочитат да работят с по-дълъг формат.

Въпреки това, не всички са ентусиазирани от промяната. Някои потребители се притесняват, че по-дългите видеоклипове ще нарушат краткия и динамичен характер на TikTok, който е ключов фактор за нейния успех.

Остава да се види как ще се приеме новата функция от широката аудитория на TikTok.

Сподели:

Leave a Response