АФИШ

Дамите в “Един за друг” се изправиха пред екстремно изпитание

1.6kviews

В истинска емоционална въртележка за всички участници се превърна женското изпитание в най-позитивното романтично риалити – “Един за друг”. Едва четири двойки успяха да изпълнят своята задача докрай и да спечелят залозите си. Симпатичните перничани Михаела и Венцислав завършиха на първо място във временното класиране, а Дарина и Денис от Мадан се оказаха на дъното на класацията и ще трябва да преследват задължителна победа в груповото изпитание.

Дамите във Вилата на любовта бяха изправени пред поредното си екстремно изживяване този сезон. Издигнати на въздушна платформа, извисяваща се на височина от 10 метра, те трябваше да достигнат и изберат пет потенциални случки и действия, които биха разбили сърцата на техните партньори. Темпераментната Петя успя да надвие страховете си и да се справи с предизвикателството във въздуха.

Любовното предизвикателство се превърна в момент на истината за всички влюбени двойки. Те разкриха детайли и истини за връзките си, останали скрити до този момент.

Утре предстои решаващата отборна игра, в която участниците ще отговарят на пикантни въпроси, давайки оценки и определения едни за други. Коя двойка не е модел за подражание, кой мъж най-много подценява жена си и кой на кого ще се разсърди, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг” в неделя, 24 март, от 20:00 по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0