АФИШ

Рок, поп и много емоции: “Dancing Stars” с грандиозно шоу под звуците на световни хитове

Снимка: Цецо Мирчев
1.6kviews

Вторник вечер по bTV ще се превърне в незабравимо преживяване, изпълнено с музика, танци и силни емоции. Звездите на “Dancing Stars” ще излязат на дансинга, вдъхновени от най-големите рок класики и поп шлагери на легенди като “Ролинг Стоунс”, “Аеросмит”, “Куийн”, Мадона, Дженифър Лопес и Бритни Спиърс.

Напрежението в репетиционната е нажежено. Хореографията е зашеметяваща, а поддръжките – сякаш не се подчиняват на гравитацията. Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор, които грабнаха максималните 40 точки миналата седмица, са решени да удържат лидерската си позиция. Конкуренцията е силна, а емоциите – нажежени.

Вълнуващи моменти предстоят и за Атанас Месечков, партньор на д-р Неделя Щонова. Въпреки сериозната си контузия, той скочи в шопско хоро, показвайки забележителна сила на духа.

Състезанието навлиза в своята най-гореща фаза. Отпадането на всяка двойка е съпроводено с много емоции. Миналата седмица “Dancing Stars” се сбогува с Филип Буков и Ралица. Актьорът обаче изненада партньорката си, като я покани да влезе в неговите обувки в “Dancing Stars Extra”. Там Ралица се справи перфектно с новата си роля, а Филип пък получи заслужени комплименти за отличната си физическа подготовка.

Не пропускайте грандиозното шоу на “Dancing Stars” – вторник, 20:00 ч. по bTV!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0