ЛЮБОПИТНОТО

Meta пусна ново приложение за генериране на изображения с изкуствен интелект

1.7kviews

Meta пусна ново приложение за генериране на изображения с изкуствен интелект, наречено “Imagine with Meta”. Приложението е достъпно за потребители в САЩ и създава изображения с висока разделителна способност от текстови съобщения.

Imagine with Meta се захранва от дифузионния модел за генериране на изображения Emu, който е разработен от Meta AI. Emu е обучен на огромен набор от данни от изображения и текст, което му позволява да генерира висококачествени изображения от различни подкани.

Приложението е все още в процес на разработка, но вече предлага широк спектър от функции. Потребителите могат да използват приложението, за да генерират изображения на хора, животни, предмети, пейзажи и др. Те могат също така да използват приложението, за да генерират изображения с различни стилове, като например реалистични, абстрактни или художествени.

Meta планира да разпространи приложението Imagine with Meta и в други страни в бъдеще.

Ето някои от функциите на приложението Imagine with Meta:

  • Генерира изображения с висока разделителна способност (до 1080p)
  • Поддържа различни видове подкани, включително описания, думи и фрази
  • Предлага широк спектър от функции за персонализиране на изображенията
  • Все още е в процес на разработка, но вече предлага много възможности

Imagine with Meta е един от най-новите примери за това как изкуственият интелект може да се използва за създаване на нови и вълнуващи творчески възможности.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0