ЛЮБОПИТНОТО

Хиляди фенове събра Националният събор на BMW

7.4kviews

Над 10 000 бяха феновете на автомобилните спортове, дошли в Стара Загора за доза адреналин на 21-вия Национален БМВ събор, а организаторите очакват цифрата да нараства. Официално началото на събитието, което обещава много изненади през целия ден, даде кметът на Стара Загора Живко Тодоров, заедно със заместниците си Надежда Чакърова и Красимира Чахова, секретаря на Общината Делян Иванов и общинския съветник инж. Динко Михайлов.  

“Поздравявам ви за 21-вият събор на БМВ, от който отново се вижда, че феновете на немската марка сме много”, каза с усмивка Тодоров. “Пожелавам ви адреналин и емоции тук, а по улици и пътища повече внимание, защото автомобилите са едно емоционално, но в същото време и опасно преживяване и трябва да бъдем съвестни и отговорни с тях.

Специално поздравявам организаторите, защото за Стара Загора е чест да бъде домакин на такъв мащабен събор и нека още дълги години да се радваме заедно на това събитие. Успех и безаварийно”, допълни градоначалникът.   

Поздрав отправи още и автомобилната рали легенда Илия Царски към събралите се фенове на традиционната годишна среща на БМВ.  

Специална изненада за първи път е подготвена от организаторите тази година от клуба – томбола ще награди някой печеливш с немски автомобил, подготвян 2 месеца преди събитието за новия си притежател. Печелившият ще бъде изтеглен точно в 15:15 часа.   

Събитието продължава през целия ден със зрелищно дрифт шоу, драг състезание и дрифт такси. Възможност и за любителски състезания също ще изкушава публиката, дошла от цяла България в центъра на Вселената за адреналин и емоции. 

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0

Leave a Response