ЛЮБОПИТНОТО

Служител от сексшоп разказа за клиентите си

146views
Американецът Пейтън Доу, който работил в сексшоп в продължение на седем години, разкри най-странните клиенти и неприлични случаи, които си спомня. Неговите истории са публикувани от The Sun.
 
Някои клиенти изобщо не се смущавали, че служителите на сексшопа ги гледат. „Веднъж една жена дойде да купи анална тапа, а след това извади старата от гаджето си и я замени с нова точно пред мен“, оплака се Доу.
 
Едно от събитията, които го бяха впечатлили, бе годежът, който се състоял в магазина. Купувачът купил най-скъпия вибратор, който беше наличен, и след това предложи годеж на момичето. Тя му отвърнала със съгласие.
 
Някои мъже, които влизали в сексшопа, обичали да преувеличават постиженията си и това не винаги е работило в тяхна полза. Веднъж Доу посъветвал клиент да приема едно стимулиращо хапче на всеки три дни, но мъжът взел три наведнъж направо на щанда. По-късно се върнал в магазина, казал на служителя, че е прав, а след това запрашил към болницата.
 
Доу се оплаква, че наглостта на някои клиентите прехвърляла всякакви граници. Някои от тях се опитвали да му предложат пари за дребни сексуални услуги, а един старец запомнил графика му и идвал всеки ден с бутилка уиски, надявайки се, че продавачът ще се съгласи да тръгне с него.
 
По-рано беше съобщено за 25-годишната Бони Браун, която напуснала работата си в офиса и забогатяла от еротични и стрипийтз видеа и снимки, които публикувала в отбрана за клиенти плратформа.
 
Това й помогнало да изплати всичките си задължения и да си купи кола „Порше”.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0