РЕГИОНИТЕ

Временни промени в движението и транспорта в София на 5 и 6 април

1.2kviews

На 6 април 2024 г. ще има временни промени в организацията на движението и маршрутите на обществения транспорт в района на пл. “Княз Александър I” и Околовръстното шосе в София, свързани с предстоящо мероприятие:

От 5:00 до 12:00 ч. ще е забранено престоят и паркирането на паркинга на пл. “Княз Александър I”.

От 9:00 до 12:00 ч. влизането на пътни превозни средства по бул. “Цар Освободител” между бул. “Княз Ал. Дондуков” и ул. “Г.С. Раковски” ще е ограничено, с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятието.

От 14:00 ч. на 5 април до 21:00 ч. на 6 април ще е забранено престоят, паркирането и влизането на превозни средства, освен градския транспорт, по локалното платно на Околовръстния път между пътен възел “Бояна” и Националния исторически музей.

От 12:00 до 17:00 ч. на 6 април влизането на автомобили по южното платно на Околовръстния път между ул. “Ал. Пушкин” и пътен възел “Бояна” ще е ограничено.

Частично ще се променят маршрутите на автобусните линии №63 и №111 от 11:30 до 18:30 ч., както следва:

  • №63 в посока кв. Бояна ще се движи от бул. “Бр. Бъкстон” по Околовръстното шосе, ул. “Ал. Пушкин” и ул. “Иваница Данчев”. Спирките “НИМ”, “Гробищен парк Бояна” и “Резиденция Бояна” за този маршрут се закриват.
  • №111 в посока ж.к. “Младост” ще премине от бул. “Никола Петков” по ул. “Ал. Пушкин”, ул. “Даскал Ст. Попандреев” и Околовръстното шосе. Спирките “Бул. Ал. Пушкин” и “НИМ” за този маршрут се закриват.

Обратните маршрути на двете линии няма да се променят.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0