ЛЮБОПИТНОТО

Какво се случи с актьорите от “Седморката на Блейк” след сериала?

Снимка: BBC
1.2kviews

„Седморката на Блейк“ е британски научнофантастичен телевизионен сериал, излъчван от 1978 до 1981 г. Шоуто проследява приключенията на група затворници, избягали от тоталитарния режим на Земната федерация, и техния опит да се борят срещу тиранията. Ето какво се случи с основните членове на актьорския състав след края на сериала:

  1. Гарет Томас (Блейк) – След „Седморката на Блейк“ Томас продължава да работи в телевизията и киното. Той участва в телевизионните сериали „Doctor Who“ и „The Sarah Jane Adventures“. Той също така озвучава герои в анимационни предавания като „Приказки от Криптата“ и „Дъмбо“. Умира през 2011 г. поради усложнения след операция на коляното.
  2. Пол Дароу (Кер Ейвън) – Дароу продължи да работи във филми и телевизия след „Седморката на Блейк“. Той се появява в няколко филма, включително „The Long Good Friday“ и „The Hit“. Той също така играе повтарящ се герой в популярния британски сериал „EastEnders“.
  3. Майкъл Кейс (Вила) – Кейс имаше успешна кариера както в телевизията, така и във филмите след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „Minder“ и „The Professionals“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Loneliness of the Long Distance Runner“.
  4. Джани Тейлър (Сибир) – Тейлър се появява в няколко телевизионни сериала след „Седморката на Блейк“, включително „Emmerdale“ и „Casualty“. Тя също така играе роли във филми като „The Children’s Party“ и „Born to Be Bad“.
  5. Сюзън Фрейзър (Кей 2) – Фрейзър продължава да работи в телевизията и театъра след „Седморката на Блейк“. Тя участва в телевизионни сериали като „Bergerac“ и „The Bill“. Тя също така играе роли във филми като „The Krays“ и „The Long Good Friday“.
  6. Алън Фрай (Травис) – Фрай продължава да работи в телевизията и киното след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „The Professionals“ и „Minder“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Hit“.
  7. Тревър Девън (Слейв) – Девън продължава да работи в телевизията и киното след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „The Professionals“ и „Minder“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Hit“.
  8. Даниел Чарлсън (Оливър) – Чарлсън продължава да работи в телевизията и киното след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „The Professionals“ и „Minder“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Hit“.
  9. Джулиан Глоувър (Каналис) – Глоувър продължава да работи в телевизията и киното след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „EastEnders“ и „The Professionals“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Hit“.
  10. Брайън Кобърн (Генерал Скрайтън) – Кобърн продължава да работи в телевизията и киното след „Седморката на Блейк“. Той участва в телевизионни сериали като „The Professionals“ и „Minder“. Той също така играе роли във филми като „The Long Good Friday“ и „The Hit“.

Повечето от членовете на актьорския състав успяха да изградят успешни кариери след „Седморката на Блейк“, като много от тях продължават да работят в развлекателната индустрия днес.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0