ЛЮБОПИТНОТО

Суифтленд завладя Disney+!

Disney+
2.1kviews

Стрийминг услугата току-що пусна филма “Taylor Swift: The Era’s Tour (Taylor’s Version)” и за да отпразнува премиерата, те са превърнали началната страница на Disney+ в “Суифтленд” с тематично оформление, посветено на Тейлор Суифт.

Разбира се, филмът “The Era’s Tour” ще бъде на преден план, но ще бъдат създадени и подбрани и други секции, отразяващи някои от албумите на Суифт. Там, където обикновено Disney+ предлага подборни колекции от филми и сериали на базата на теми като “Принцеси”, “Забавни семейства” и “Ретро”, сега ще има секции с имена като “Red”, “Folklore” и “Evermore”, всички обозначени като “Disney’s Version”.

Сред колекциите ще бъдат:

  • 1989 (Disney’s Version), включваща проекти от годината на раждане на Суифт като “Малката русалка” и “Скъсахме се, скъсахме се”.
  • Fearless (Disney’s Version) със заглавия като “Моана”, “Перси Джаксън:的海底の神々 (Kaijin no kyūden)” и “Без лимит със Крис Hemsworth”.
  • Folklore (Disney’s Version) със “Снежанка и седемте джуджета”, “Хрониките на Нарния: Лъвът, вещицата и дрешникът” и разбира се, “Taylor Swift: Folklore: The Long Pond Studio Sessions”.

Филмът “The Era’s Tour” беше голям успех за Disney+, тъй като няколко стрийминг услуги се бориха за ексклузивните права върху филма, който включва четири допълнителни песни, които не са налични в театралните или видео изданията.

С “Суифтленд” Disney+ предлага на феновете на Тейлор Суифт едно неповторимо изживяване, съчетаващо музика, филми и сериали.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0