ЛЮБОПИТНОТО

Почитателите на предаването „Предателите“ ще получат звездна версия

Снимка: BBC

Феновете на хитовото риалити предаване „Предателите“, изпълнено с измами, предателства и напрежение, ще се зарадват на предстоящата звездна версия. Според Deadline, студио Lambert, създателите на шоуто, са постигнали споразумение с BBC за реализацията му.

Очаква се звездната версия да се излъчи следващата година, след като приключи третият сезон с обикновени участници. Тъй като британската и американската версия се снимат заедно в Шотландски замък, е възможно звездната версия да се реализира паралелно, превръщайки снимките в истинско трио.

Водещата Клодия Уинкълман, спечелила награда BAFTA за работата си по предаването, се очаква да поеме и звездната версия. Това е чудесна новина за феновете, които вече бяха подсказани за тази възможност по-рано тази година от шефа на Studio Lambert, Стивън Ламберт.

Предвид огромната популярност на предаването, очакванията са да видим наистина големи звезди да влязат в замъка на „Предателите“. Докато за първия сезон кандидатите са били няколко хиляди, за втория са се записали цели 40 000, което показва бързия му успех. А ако това не е достатъчно впечатляващо, за предстоящия трети сезон кандидатите са близо 300 000 души!

За тези, които не са запознати с формата – „Предателите“ разделя участниците на „Верни“ и „Предатели“.

Целта на „Предателите“ е да „елиминират“ „Верните“, за да спечелят голямата награда, която може да достигне до 120 000 британски лири.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0