ЛЮБОПИТНОТО

Sony пуска ново странно (и скъпо) геймърско аудио устройство: Вибрираща яка за 300 долара

Новият продукт на Sony е интересен, но има някои недостатъци.

Снимка: SONY

Sony пусна нова линия аудио продукти, включително нещо наистина странно: вибрираща яка за врата, наречена Bravia Theater U, която струва цели 300 долара.

Какво е Theater U?

Предназначена за геймъри, Theater U е система за 360-градусов звук, която се носи около врата. Идеята е да изпитате пълния бас и аудио ефекти от игрите, без да пречите на околните.

Защо не просто слушалки?

Това е логичен въпрос. Theater U е алтернатива на слушалките, която ви позволява да останете нащрек за случващото се около вас, докато играете.

Недостатъци:

  • Все пак се чува звукът: За разлика от слушалките, хората наблизо могат да чуят част от звука, идващ от вибриращата яка.
  • Не е напълно изолиращо преживяване: Theater U не може да блокира напълно звука от друга вибрираща яка, ако се използва от друг човек.
  • Странна връзка с PlayStation 5: Sony препоръчва използването на кабелна връзка за PS5 контролера, което е неудобно, тъй като повечето геймъри нямат достатъчно дълъг USB-C кабел.
  • Липсва връзка PlayStation Link: Theater U няма ниско latency връзка PlayStation Link, която се предлагаше в предишни слушалки на Sony.

Други продукти на Sony:

Освен Theater U, Sony представи и други аудио продукти:

  • Bravia Bar 9: по-малък саундбар с подобрено качество на звука.
  • Bravia Quad: система за surround звук за нестандартни помещения.

Сподели: