STEREO FEST @ JULY MORNING w/ Goran Bregovic, Kiril Djaikovski, Deekline, Ed Solo & more

df95e100690fef4f672a9865b162da0e

Място

Бургас

Готов ли си да посрещнеш Джулая? Ще отпразнуваме началото на лятото, както никога до сега. Взривяваща емоциите музика под звездното небе на емблематичната Морска гара, Бургас – от 30ти юни до 2ри юли.

Очаква те тридневен фестивал, с наелектризиращ микс от най-яките БГ и световни изпълнители, за които границите нямат значение, дръменбейс с фолклорни акценти и ексклузивни DJ сетове.

На 30 юни на сцената на STEREO FEST ще се качи космополитният GORAN BREGOVIC със своя оркестър. Няма начин, ще пеем с пълно гърло „Месечина, месечина, йо и йо…“. И не само това. Ще пеем, танцуваме и посрещнем изгрева с Б.Т.Р., Контрол, Керана и космонавтите.

На 1-ви юли ще посрещнем подобаващо лятото с кралете на drum & bass-а DEEKLINE & ED SOLO, и горещите UPSURT, 100 кила, Миленита, DJ IVAN SHOPOV & Trigaida и DJ Emil Prize.

И за да бъде напълно и абсолютно незабравимо, на 2-ри юли на сцената ще се развихрят KIRIL DJAIKOVSKI и зашеметяващата ТК Wonder, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени, SO CALLED CREW (Жлъч, Григовор, Гена), Спенс и DJ MASCOTA.

Забрави за границите и очакванията. Остави се емоциите да те водят.

За какво ще разказваш това лято?

Сподели: