ЛЮБОПИТНОТО

Най-добрите Motorola смартфони с OLED екрани

151views

Ако търсите смартфон, който освен впечатляващи функции, да включва и OLED дисплей, Motorola предлага набор от различни модели в различните ценови сегменти, готови да задоволят и най-взискателните потребителски нужди.

OLED дисплеите предлагат превъзходно зрително изживяване и допреди съвсем скоро съществуваха само при смартфоните от по-скъпия ценови сегмент. Motorola е от брандовете, които се стремят да направят всяка технология достъпна за потребителите – пример за това е, че вече може да намерите OLED дисплей и в смартфоните от по-ниския ценови клас.

Независимо дали говорим за флагман или по-бюджетно устройство, разнообразното портфолио на Motorola предлага модели с впечатляващи функции и OLED екрани на съвсем достъпни цени. Ето и някои от най-отличаващите се от тях:

Motorola edge 30 pro

Motorola Edge 30 Pro е най-новото попълнение в премиум серията Edge на бранда. Като истински флагман, устройството е снабдено с последните технологии, камери и спецификации. В този ред на мисли, далеч не е изненада, че от компанията са включили OLED дисплей заедно с най-мощния до момента процесор – Snapdragon, комбиниран с 12/256 GB памет.

Motorola Edge 30 Pro може да се похвали с 6,7-инчов OLED дисплей и впечатляваща честота на опресняване на екрана от 144 HZ.

Благодарение на Full HD резолюцията, устройството дава възможност и за по-остри изображения с по-малко пикселизация. Това не само спестява енергия на батерията и оптимизира изживяването при гледане, но и осигурява превъзходно качество на картината без никакво забавяне, благодарение на високата честота на опресняване.

Motorola edge 20

Motorola Edge 20 е един от най-тънките и елегантни 5G смартфони на пазара и е идеалния избор за всеки ценител на модерния дизайн. Устройството разполага с 6,7 OLED дисплей и 144Hz честота на опресняване – за да сте сигурни, че всичко, което гледате, е перфектно.

OLED дисплеят осигурява перфектен изглед на всеки кадър, който създавате с 108 MP система от камери на Edge 20. Смартфонът съдържа и мощния чип Snapdragon, даващ 55% по-бърза графика и мощност, в сравнение с предишния модел.

Motorola edge 20 lite

Ако търсите светкавично бързи 5G скорости с усъвършенствана настройка на камерата на достъпна цена, Motorola edge 20 lite е идеалното решение. Неговият 108MP сензор позволява заснемането на изящни кадри, а ултраширокия сензор Macro Vision разгръща креативността на потребителите.

Благодарение на 6,7-инчовия OLED дисплей с 90Hz честота на опресняване цялото потребителско изживяване достига съвсем нови нива.

Motorola g31

Серията moto g е добре позната с това, че предоставя премиум функции на смартфоните от по-ниския ценови сегмент. Moto g31 не е изключение от тази традиция и предлага някои функции, които не могат да се открият в други смартфони от този клас.

Устройството разполага със страхотни възможности на дисплея и прекрасно заснемане на съдържание, благодарение на своя 6,4-инчов Full HD+ OLED дисплей, три универсални камери и батерия с капацитет от 5000 mAH.

Ако гледате филми или пък играете любимите си игри, OLED дисплеят на moto g31 ще ви осигури и впечатляваща картина, благодарение на резолюцията си от 400 пиксела на инч.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0