ЛЮБОПИТНОТО

Двойка се влюби по време на полет

3.7kviews

Пътничка от авиокомпания, летяща от Ню Йорк до Лос Анджелис, се влюби в съседа си след 6-часов полет, въпреки факта, че първоначално той й направил неприятно впечатление.

Кристина Бъртън и Габриел Солбърг се видели рано сутринта на летище Джон Ф. Кенеди. Американката каза, че той “доста безцеремонно хвърли чантата си и се пльосна до нея” в чакалнята за полета.

Впоследствие обаче се оказа, че ще седят на съседни седалки в самолета. След като научила за това, жената се опитала да си сложи слушалките възможно най-бързо, за да избегне разговора с непознатия. Кабелът на устройството обаче се разплитал много бавно и Солбърг започна да говори с нея.

В резултат на това спътниците разговаряха през целия полет. Според влюбените в продължение на шест часа те обсъждат много теми: работа, любов към пътуването, въпроси на религията и смисъла на живота.

Кацайки в Лос Анджелис, Габриел предложи на съседа да продължи да общува и да се срещнат след седмица.

След като напуснал терминала, написал на брат си, че е “срещнал момичето на мечтите си”. След това американците започнаха да се срещат, романсът им продължава четири години.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0