АФИШ

БНТ започва новия си телевизионен сезон на 11 септември

Българската национална телевизия (БНТ) започва новия си телевизионен сезон на 11 септември, понеделник. Сутрешният блок “Денят започва” се завръща в обичайния си начален час от 5:55 часа с водещите Христина Христова и Симеон Иванов. Водещата Цвети Стратиева – Флора ще продължи да представя гледната точка на младата аудитория в рубриката “Още нещо с Флора”.

На 11 септември започва и новият сезон на предаването за международна политика “Светът и ние” с водещите Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър. Водещата Мариана Векилска ще приветства зрителите в новото интерактивно студио на предаването “България в 60 минути” в 17:00 часа.

Публицистичното предаване “Още от деня” с водещите Надя Обретенова и Поли Златарева започва новия си сезон на 12 септември, вторник, в 21:00 часа. На 15 септември, петък, в 21:00 часа започва предаването “Панорама” с водещ Бойко Василев. В 22:00 часа следва предаването за разследваща журналистика “Следите остават” с автор и водеща Богдана Лазарова.

На 16 септември, събота, от 8:00 часа се завръща “Денят започва с Георги Любенов”, а в 17:00 часа започва “Говори сега” с водеща Мая Костадинова.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0