АФИШ

Ученици се обучават за ветеринари по Da Vinci

Снимка: Da Vinci
144views

Не пропускайте премиерната поредица „Младите ветеринари” по Da Vinci от 14 януари, всяка събота и неделя от 18:30 ч. и вижте как обикновени ученици получават шанс да станат ветеринари. Някои от тях се притесняват около животните, други се ужасяват от кръв, докато трети просто са решени да получат възможно най-много практически опит. Подкрепят ги опитни ветеринари, които насърчават юношите да са самостоятелни, докато се изправят пред  трудни решения, до които стигат чрез истинска концентрация и работа в екип.

Предизвикателствата пред учениците, решили да усвоят пофесията ветринар, са всекидневни. Още от първия ден те се опитват да впечатлят своя ментор – Пол Манктелоу. Сам трябва да оперира кучето Стела, което e било ранено в автомобилна катастрофа. Но дали е готов да участва в спешна операция? Сайра се опитва да преодолее страха си от големи кучета, за да помогне на бездомната Джеси, която се нуждае от животоспасяваща операция. Aксолотът Гари пристига във ветеринарното училище с мистериозна бучка. Ще успеят ли младите ветеринари да разберат какъв е проблемът? Морган и Амблесед преглеждат ВИП пациент. Лорън и Сайра чакат резултатите в напрежение, докато тестват бездомната котка Финбар. Конят Тино не може да ходи правилно, а алпаката Полукс оплешивява. И ще могат ли младите ветеринари да разберат какво не е наред с боксера Каспар?

Трудностите в грижите за животните каляват децата и им помагат да усвояват все повече нови познания и умения. Младите ветеринари научават, че няма място за страхове и фобии, докато се борят за здравето и живота на своите пациенти. Децата все повече мислят и действат като истински ветеринари. Но могат ли да се справят, когато има извънредно положение и нещата се объркат? И кой ще впечатли топ ветеринаря Пол Манктелоу, за да грабне титлата “Главен ветеринар”?

Премиерната поредица „Младите ветеринари” е с награда от Royal Television Society Yorkshire през 2015 г. за най-добър фактологичен сериал и с номинация за Broadcast Digital Awards през 2015 за най-добро цифрово детско съдържание.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0