АФИШ

Три издания на SoFest тази година

• SoFest ще има три издания през 2024 година, съобщават от екипа на фестивала. Предвидени са шест концерта и спектакли, пет специални премиери в четири фестивални вечери.

• Началото ще бъде поставено на 16 май с денсшоу на Дара Екимова, заедно с Пламен Денчев – клавишни, Алекс Валериев – китара, и танцьорите Борис Бъчваров, Виктор Ангелов, Йоана Станчева и Никол Карушкова.

• На 17 май е премиерата на спектакъла „Този филм“. Авторът на пиесата – Добрин Векилов-Дони, я определя като „комедия с привкус на романс“. Режисурата е на Иван Урумов, а ролите са поверени на Нети Добрева и Асен Блатечки.

• За първи път фестивалът ще предложи на публиката подкаст, който оживява чрез популярната рубрика „КиноСпирка“. Водещата Мария Вълдобрева се среща с композитора Петър Дундаков, който ще разкрие тайната за създаване на кино и театралната музика.

• Купонът в неделната вечер ще продължи със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. На 19 май е и официалната промоция на новия албум на „Обичайните заподозрени“ – „!УдивителниВъпросителни?“. Събитието съвпада с рождения ден на фронтмена Вълдобрев.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0