АФИШ

„Шеф под прикритие“ се завръща с нови епизоди и вълнуващи истории

Всяка петък вечер от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще се радват на емоционални истории, неочаквани обрати и смели мениджърски решения в новия сезон на „Шеф под прикритие“.

Амбициозни български ръководители ще излязат от зоната си на комфорт, за да се потопят в реалния свят на своите компании. Дегизирани до неузнаваемост, те ще заемат нисши позиции, за да видят отблизо как функционира бизнесът им и какво е отношението на служителите.

Този петък в „Шеф под прикритие“ зрителите ще се запознаят с Марио Иванов, изпълнителен директор на веригата зоомагазини „Нечовешки магазини Д-р Стефанов“. За него компанията е в ключов момент, тъй като предстои сливане с голяма международна корпорация.

За да провери как се справят служителите с този преход, Марио Иванов ще се преобрази в Алекс – нов служител, намиращ се на обучение. Още в първия си ден той ще се срещне с опитен колега, който ще му разкрие тънкостите на занаята и ще го мотивира.

Вторият ден ще е под крилото на нов консултант, чиито умения ще оставят шефа под прикритие без думи.

Марио Иванов ще посети и един от най-големите приюти за животни в страната.

В третия ден от приключението го очаква магазин, чието ребрандиране предстои. Какви емоционални истории ще чуе там и как ще се промени мнението на шефа под прикритие за хората, с които работи?

Не пропускайте „Шеф под прикритие“ – този петък, 22:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
1
Weary
Weary
0