АФИШ

Дивият робот: Епично приключение от трикратно номинирания за “Оскар” Крис Сандърс

2.5kviews

Този септември се потопете в сърцераздирателно и чудато приключение с Дивият робот, нова анимация от трикратно номинирания за “Оскар” режисьор Крис Сандърс (Как да си дресираш дракон, Круд, Лило и Стич) и продуцента Джеф Херман (Кунг-фу панда).

Адаптиран по любимия едноименен детски бестселър на Питър Браун, Дивият робот е трогателна история за оцеляване, приятелство и силата на съпричастността, която ще завладее зрители от всички възрасти.

Епичното пътешествие на Роз

Филмът разказва за историята на робота ROZZUM модел 7134, накратко Роз, която се озовава на необитаем остров след корабокрушение. Защо е там? Откъде е дошла? Как ще оцелее в суровата среда?

Роз е решена да остане жива. Изхвърлена на брега и сама, тя се адаптира към дивата природа, учи се да се движи, да избягва опасностите и да общува с животните. Но най-важният урок, който получава, е, че добротата може да бъде ключова за оцеляването.

Приятелство, осиновяване и мистериозно минало

Роз се сприятелява с животните на острова, намира спокойствие и дори осиновява осиротяло гъсенце. Но един ден мистериозното ѝ минало я връхлита отново…

Първият трейлър ни показва света на Роз и нейното необикновено странстване. Анимацията прекрасно улавя същността на любимите ни от книгата герои и вълшебните пейзажи, предлагайки визуална наслада за очите и умилителна история за сърцето.

Не пропускайте Дивият робот – в кината от септември!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0