АФИШ

“Моята голяма луда гръцка сватба 3” в кината от утре

Снимка: Форум Филм България
10.2kviews

От утре в кината настъпва истински празник на семейството, културата и любовта, защото дългоочакваният филм “Моята голяма луда гръцка сватба 3” пристига в България.

Следващата част на любимия франчайз обещава да донесе същите стоплящи сърцето моменти и комедиен хаос, които превърнаха предишните филми в мигновена сензация.

Следвайки стъпките на оригинала от 2002 г. и неговото продължение от 2016 г., продукцията отново ни води на гости на шумното и очарователно семейство Портокалос. Този път шантавата фамилия поема на вълнуващо пътешествие до родната им Гърция, където се натъква на куп изненади.

Когато татко Костас издъхва, той завещава едно последно желание, голямо колкото сърцето му – иска цялото семейство да посети родното му гръцко селце! Това се оказва нещо повече от пътуване, това е еднопосочен билет за семейна топлина и лудост в типичния за любимите ни герои стил.

Куфарите се стягат, а паспортите са готови за не просто поредната ваканция, а за вихър от смях, любов и неочаквани обрати.

Преживяваме магията на първите два любими филма с ексклузивен поглед зад кадър, който ни води на носталгично пътешествие, като същевременно засилва очакването за вълнуващата нова глава от семейната история. Режисьорът и номинираната за “Оскар” Ниа Вардалос умело улавя същността на семейните отношения, културата и непреходната сила на единството.

Подготвям се за средиземноморско приключение, наситено с неустоимото обаяние на Гърция. Yassas – време е за сватба!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0