ЛЮБОПИТНОТО

“Алея на славата” – нов български сериал за любовта и кулинарията

10.3kviews

Тази есен NOVA ще представи на зрителите най-новия си сериал – “Алея на славата”. Модерната поредица за цялото семейство ще стартира на 26 септември в 20:00 часа по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

“Алея на славата” е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов.

Силният сценарий ще постави персонажите в “Алея на славата” пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание – и всичко това през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

“Правим този сериал с много желание и любов. Стараем се всичко да е изпипано до последния детайл, за да можем да представим на зрителите един продукт на изключително високо ниво. Снимаме сериала като кино филм – със същата техника и начин на работа. “Алея на славата” е различен и много интересен проект. Сигурен съм, че зрителите ще се убедят в това”, споделя режисьорът Виктор Чучков.

В силния каст на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена: Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Мария Сотирова, Константин Еленков, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Йордан Ръсин, Васил Витанов и други.

Продуцент на “Алея на славата” е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0