ЛЮБОПИТНОТО

„Гласът на България“: Последен кастинг епизод с изненади и финални отбори

9kviews

Последният кастинг епизод за сезон 10 на „Гласът на България“ ще бъде излъчен по bTV на 28 октомври от 20:00 ч.

В него ще се явят още много талантливи участници, които ще се борят за място в отборите на треньорите. По традиция, в последния епизод от кастингите на тъмно ще има и една специална музикална изненада за зрителите и треньорите.

В опит да „хванат последния влак“ и да омаят поне един от треньорите с гласа си, на сцената ще се явят красива преподавателка по философия, италианец, който Миро ще оприличи на Аладин и гласовит двойник на Джоуи от „Приятели“, Лука Модрич и Силвестър Сталоун едновременно. Участниците ще представят вълшебни варианти на песни на Графа, Дара Екимова, Мария Илиева и много други, които ще внесат магично настроение и ще докоснат всички в залата.

„Ти си една вокална фантазия“, ще възкликне Мария Илиева след едно от изпълненията, а след друго Миро ще определи: „Твоят глас е създаден да звучи по радиото“.

Кулминацията ще настъпи с излизането и на последния специален участник в кастингите на тъмно, който по традиция е изненада за четиримата треньори и зрителите пред екраните.

В края на епизода всеки от треньорите ще направи своята ФИНАЛНА СЕЛЕКЦИЯ. Според правилата на шоуто треньорите ще имат тежката задача да преценят с кои участници да продължат напред и ще трябва да сведат отборите си до 12 човека в отбор.

Следващият етап в музикалната надпревара – ВОКАЛНИТЕ ДВУБОИ, започва другата събота по bTV с още повече страхотни емоции и изненади.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
1
Weary
Weary
0