ЛЮБОПИТНОТО

Apple Watch Ultra 2: Всичко, което трябва да знаете

2.1kviews

Apple Watch Ultra 2 е най-новият флагмански смарт часовник на Apple. Той е наследник на Apple Watch Series 8 и предлага редица подобрения в сравнение с предишния модел.

Ето някои от най-важните характеристики на Apple Watch Ultra 2:

  • По-голям екран: Apple Watch Ultra 2 има 1,9-инчов OLED дисплей, който е с 15% по-голям от дисплея на Apple Watch Series 8.
  • По-бърз процесор: Apple Watch Ultra 2 е оборудван с новия S9 SiP процесор на Apple, който е с 20% по-бърз от процесора на Apple Watch Series 8.
  • По-дълъг живот на батерията: Apple Watch Ultra 2 предлага до 36 часа живот на батерията, което е с 10% повече от Apple Watch Series 8.
  • Нови здравословни функции: Apple Watch Ultra 2 предлага редица нови здравословни функции, включително подобрена електрокардиограма (ECG) и кръвно налягане.

Дисплей

Един от най-големите подобрения на Apple Watch Ultra 2 е по-големият дисплей. 1,9-инчовият дисплей е с 15% по-голям от дисплея на Apple Watch Series 8 и предлага повече място за показване на информация. Дисплеят е също така по-ярък и по-лесен за четене на открито.

Процесор

Apple Watch Ultra 2 е оборудван с новия S9 SiP процесор на Apple, който е с 20% по-бърз от процесора на Apple Watch Series 8. Това подобрение в производителността прави Apple Watch Ultra 2 по-бърз и по-реактивен.

Батерия

Apple Watch Ultra 2 предлага до 36 часа живот на батерията, което е с 10% повече от Apple Watch Series 8. Това подобрение в живота на батерията се дължи на по-ефективния S9 SiP процесор и на по-големия дисплей.

Здравословни функции

Apple Watch Ultra 2 предлага редица нови здравословни функции, включително подобрена електрокардиограма (ECG) и кръвно налягане.

Подобрената ECG функция на Apple Watch Ultra 2 може да помогне за диагностициране на аритмия, като например предсърдно мъждене. Функцията за кръвно налягане може да помогне за проследяване на кръвното налягане и за откриване на потенциални проблеми със сърцето.

Цена

Apple Watch Ultra 2 започва от 399 долара. Той ще бъде наличен за продажба от 20 юли 2024 г.

Заключение

Apple Watch Ultra 2 е впечатляващо подобрение спрямо Apple Watch Series 8. Той предлага по-голям дисплей, по-бърз процесор, по-дълъг живот на батерията и нови здравословни функции. Apple Watch Ultra 2 е най-добрият смарт часовник на пазара и е идеален за хора, които търсят най-доброто от най-доброто.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0