ЛЮБОПИТНОТО

“Клетката” – нов криминален сериал на NOVA

11.1kviews

Новата криминална драма “Клетката” ще завладее ефира на NOVA с вълнуваща история и неочаквани обрати, започвайки на 29 септември (петък) от 22:00 ч.

Продуцентът Краси Ванков и актьорът Асен Блатечки гостуваха в “Събуди се”, където разкриха интересни подробности за проекта.

“Клетката” е първият български сериал, който показва действителността в затвора, а сюжетната линия проследява драматичната съдба на смела майка, изправена пред тежка морална дилема.

“Винаги сме се старали да изненадваме зрителите. Създаването на сериал за действителността в затвора е наистина голямо предизвикателство и такъв не е правен досега в България. В него са преплетени актуални и много важни обществени теми”, разкри продуцентът на “Клетката” Краси Ванков.

Сред актуалните теми, които ще бъдат засегнати в сериала, са корупцията в държавата, войната по пътищата и социалните корени на женската престъпност у нас.

“Една от тях е как корупцията и безнаказаността в държавата могат да превърнат честни хора в престъпници. Тук идва и казусът с личния ни избор като граждани и родители – съществува ли начин за борба с тази корупция, имаш ли моралното право да вземеш справедливостта в свои ръце, когато системата не само не те пази, а застрашава и живота на детето ти”, допълни Ванков.

“Също така искаме да разкажем и за клетката като метафоричен образ – много хора живеят уж свободно, но са спрели да мечтаят и носят доброволно клетката в себе си”, каза още той.

“Този сериал задава много въпроси, но не предоставя отговори, тях всеки си ги търси сам. Отключващото събитие е тежък инцидент на пътя, който поставя началото на историята и внезапно променя съдбата на едно нормално семейство”, добави продуцентът.

В каста на продукцията, наред със звездите, има и не толкова познати, но изключително талантливи млади актьори.

“Реших да се включа в проекта, след като прочетох сценария, който веднага ме спечели. Другата причина да се съглася беше екипът от много талантливи професионалисти, с част от които не съм работил до този момент. Беше ми интересно и предизвикателно”, разказа от своя страна актьорът Асен Блатечки.

“Не пропускайте криминалната драма “Клетката” от 29 септември в 22:00 ч. в ефира на NOVA”

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0