ЛЮБОПИТНОТО

Вижте някои от най-добрите турски сериали за 2023 година

9.4kviews
  • “Безпощаден” (Yargı) – Сериалът разказва историята на двама съдебни служители, които са принудени да работят заедно, за да разследват убийство. Главният герой е Кенan Ilgaz (Çağatay Ulusoy), млад прокурор, който е отдаден на работата си и е готов да жертва всичко, за да накаже престъпниците.
  • “Бягство” (Kaçış) – Сериалът разказва историята на група журналисти, които се опитват да разследват тайна военна операция. Главният герой е Mert Karadağ (İsmail Hacıoğlu), смел журналист, който не се страхува да се бори за истината.
  • “Втората възможност” (İkinci Şans) – Сериалът разказва историята на двама души, които се влюбват, но са разделени от съдбата. Главният герой е Ali Mert (İbrahim Çelikkol), успешен бизнесмен, който е готов да направи всичко, за да бъде с любимата си.
  • “Ловец на души” (Cinayet Süsü) – Сериалът разказва историята на група полицаи, които се опитват да разследват серия от странни убийства. Главният герой е Emre Karayel (Emre Karayel), умен и находчив полицай, който не вярва в свръхестественото.
  • “Обречена любов” (Kara Tahta) – Сериалът разказва историята на двама души, които се влюбват, но са разделени от съдбата. Главният герой е Atlas (Furkan Andıç), млад учител, който е готов да направи всичко, за да бъде с любимата си.

Това са само някои от многото страхотни турски сериали, които се излъчват през 2023 година. Ако търсите нещо ново и интересно за гледане, със сигурност ще намерите нещо, което да ви хареса сред тези предложения.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
1
Smile
Smile
1
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
1