ЛЮБОПИТНОТО

„Великият понеделник“ отвежда зрителите в неизвестното

5.8kviews

Висок адреналин и опасни приключения е подготвила петата седмица на кампанията „Великият понеделник“. Дали опитът на Лара Крофт да надхвърли възможностите си, за да открие истината за баща си в Tomb Raider: Първа мисия“ или опасният експеримент на провокативния журналист Еди Брок във „Венъм“ ще получи по-голямо одобрение от киноманите, ще стане ясно на 31 юли. Фаворитът, събрал повече гласове на уебсайта https://greatmonday.bg, ще бъде излъчен 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, за който зрителите могат да гласуват, е Tomb Raider: Първа мисия“.Лара Крофт (Алисия Викандер) работи като куриер на велосипед по улиците на Лондон и тренира бокс. Въпреки че изпитва финансови трудности, Лара е много богата. Баща ѝ Лорд Ричард Крофт (Доминик Уест) притежава бизнес империя, но след мистериозното му изчезване Лара категорично отказва да приеме, че е мъртъв. Неспособна да продължи напред с живота си, младата жена тръгва по следите му в търсене на последната дестинация, към която се е отправил баща й – легендарна гробница на митичен остров край бреговете на Япония. Въоръжена единствено със силната си вяра, Лара ще се изправи пред невиждани предизвикателства и опасности, които ще изпитат волята и издръжливостта й.

Venom (2018)

Венъм“ ще даде възможност на киноманите да се потопят във вселената на комиксовите герои на Марвел. В лентата на режисьора Рубен Флайшър талантливият актьор Том Харди влиза в ролята на провокативния журналист Еди Брок, който разследва съмнителен експеримент на фондация „Живот“. Еди опитва да разобличи известния гений Карлтън Дрейк (Риз Ахмед), но манията му проваля кариерата и връзката с приятелката му Ани Уеинг (Мишел Уилямс). Докато разследва един от експериментите на Дрейк, извънземното Венъм, което не може да съществува самостоятелно на Земята и има нужда от приемник, се слива с тялото на Еди. Героят внезапно се сдобива с невероятни суперсили, както и с възможността да прави каквото пожелае. 

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 31 юли, в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0

Leave a Response