ЛЮБОПИТНОТО

Xiaomi Spring Week 2022 стартира със специални оферти

105views

Глобалният технологичен лидер Xiaomi обяви днес началото на Xiaomi Spring Week. По време на кампанията феновете на бранда ще могат да се възползват от специални намаления в оторизирания магазин на Xiaomi в град София в Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин на Xiaomi – https://mi-bulgaria.com. Сред предложенията са някои от най-новите смартфони на бранда, AIoT продукти от портфолиото на Xiaomi, както и бъндъл оферти.

Кампанията Xiaomi Spring Week ще предложи на потребителите и 50% отстъпка на услугите за ремонт на смaртфони в оторизирания сервиз на бранда. От промоцията може да се възползва всеки потребител с Xiaomi смартфон, закупен от официалните канали за продажби на Xiaomi (онлайн или офлайн) в рамките на ЕС.

Офертата е за 50% отстъпка от таксите за труд (без разходите за резервни части, които се поемат от потребителите) и важи само за продукти, които не са в гаранция.

Пълните условия на сервизната промоция може да прочетете тук – https://www.mi.com/global/service/support/warranty/bg.html

В магазина на Xiaomi в Paradise Center и онлайн на https://mi-bulgaria.com ви очакват атрактивни уикенд промоции в периода 15.04.2022 г. – 17.04.2022 г. и много специални предложения, валидни до края на месец април.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0