ЛЮБОПИТНОТО

Xiaomi в България стартира продажбите на Redmi 12

4.8kviews

Xiaomi в България стартира продажбите на Redmi 12, най-новият смартфон от бюджетен клас с впечатляващи характеристики, предназначен за всеки, който търси максимална стойност, отлично изживяване при забавление и плавно функциониране на операционната система. Всичко това на начална цена от 319 лв. с ДДС.

Redmi 12 предлага истинско безпроблемно изживяване. С дебелина от само 8,17 мм1, отличаващ се с първокласен стъклен гръб и изцяло нов дизайн на камерата, този смартфон има елегантен външен вид, като същевременно приляга удобно в ръката на потребителя. Със своя рейтинг IP53,2 Redmi 12 е устойчив на ежедневния прах и пръски. За още по-добро използване, той е оборудван с 18W Type-C порт за бързо зареждане и 3,5 mm жак за слушалки. Redmi 12 е както функционален, така и привлекателен и се предлага в три различни цвята – Midnight Black, Sky Blue и Polar Silver -.

Redmi 12 може да се похвали с невероятен 6,79-инчов FHD+ DotDisplay екран с 90Hz Adaptive Sync. Този дисплей с резолюция 2460×1080 е и най-големият досега в серията Redmi, като осигурява подобрено зрително изживяване при четене, гледане на видеоклипове, игри и други. Телефонът е сертифициран от SGS Low Blue Light за ниски емисии на синя светлина и неговият Reading 3.0 режим на четене позволява на потребителите по-дълго да се наслаждават на съдържание, без да натоварват допълнително очите си.4

Тройната система от камери на Redmi 12 включва 50MP основна камера, която улавя детайли с яснота и прецизност. Това мощно трио допълват 8MP ултраширокъгълна камера и 2MP макро камера. Освен това, Redmi 12 предлага седем популярни филтъра filmCamera, за да подобри фотографското ви изживяване с изчисления на ниво пиксел и преглед в реално време.

Подкрепен от мощния процесор MediaTek Helio G88, Redmi 12 има централен процесор с тактова честота до 2,0 GHz с разширена памет, който предоставя повече възможности на потребителите. Впечатляващото 1TB разширяемо хранилище също е включено в пакета, за да ви служи и през най-натоварения ден: от заснемането на снимки до гаранцията, че всички ваши любими мелодии са винаги на една ръка разстояние. Батерията с капацитeт 5,000mAh5 елиминира всички притеснения за оставане без заряд, като предлага 23 дни в режим на готовност, 133 часа възпроизвеждане на музика, 26 часа онлайн четене, или 16 часа гледане на видеа.6 Redmi 12 се предлага с удобен за потребителя странично поставен сензор за пръстов отпечатък за бърз и лесен достъп. Смартфонът може да се използва и като инфрачервено дистанционно, за да контролирате устройствата вкъщи. Издигайки забавлението на следващо ниво, , Redmi 12 е оборудван с мощен високоговорител за завладяващо и динамично аудиоизживяване.

Redmi 12 се предлага в два варианта – 4GB+128GB, 8GB+256GB, като цената на 4GB+128GB започва от 319 лв. с ДДС. Цените могат да варират за различните пазари.

В България продажбите на смартфона Redmi 12 вече стартираха.

1. Действителните размери на отделните продукти могат да се различават. Всички характеристики зависят от продукта.

2. Устройството с IP53 е тествано за устойчивост на пръски и прах при наличие на определени лабораторни условия с класификация IP53 за защита от проникване, базирани на IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013

3. Захранващият адаптер се продава отделно в някои региони. За оптимална ефективност на зареждането препоръчваме да използвате адаптери за захранване, които поддържат 18W PD зареждане, или официални адаптери за захранване на Xiaomi с мощност 18W или повече, ако има такива.

4. Данните са извлечени от тестовия доклад на SGS.

5. Данни от вътрешните лаборатории на Xiaomi. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, моделите на използване и други фактори. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалее с времето и употребата.

6. Данни от вътрешни лаборатории на Xiaomi. Действителното време може да варира в зависимост от мрежовата среда, моделите на използване и други фактори.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0