МАРШРУТИ

Wizz Air рестартира 7 маршрута от София и 4 от Варна

217views

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, стартира отново директни полети по 11 маршрута от България. Общо 7 дестинации ще бъдат добавени наново към софийската мрежа на авиокомпанията, сред които Малага, Лисабон, Билунд, Братислава, Катания (Сицилия), Лондон Гетуик и Малта. Останалите 4 рестартирани маршрута на WIZZ са от Варна до Прага, Карлсруе/Баден-Баден, Ларнака и Ливърпул. Изпълнението им ще бъде подновено в периода 21 март – 11 април 2022 г., като  авиокомпанията ще предостави удобен график на клиентите както за ваканция, така и за бизнес пътувания. Местата по тях са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 14.99 евро.* Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

Когато и да решат пътниците да резервират полет по рестартираните маршрути, Wizz Air любезно им напомня да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пасажерите и екипажа. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си и туристическия застрахователен пакет на авиокомпанията, който покрива Covid-19**. По този начин пътниците могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят или просто искат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, ще могат да направят нова резервация за нов полет на WIZZ по свой избор. Възползването от тези услуги, които са допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също така призовава пасажерите да проверяват редовно официалните институционални уебсайтове на страната, до която ще летят, за да се запознаят с най-актуалната информация, да проверят здравни документи, които се приемат, и всички приложими изисквания за пътуване. Тъй като условията за влизане варират от държава в държава, авиокомпанията полага постоянни усилия, за да улесни пътниците в запознаването със съответните правила за пътуване до желаната дестинация, като непрекъснато подобрява своята Карта за планиране на пътувания. Цветно кодираната карта, която вече е достъпна за използване и на мобилни устройства, се актуализира автоматично ежедневно и включва контролен списък със специфични за всяка държава изисквания за тестване, карантина и сертификати за ваксина.

Зуза Трубек, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: Щастливи сме да рестартираме цели 11 маршрута от София и Варна. Въпреки трудните времена, нашият ангажимент към местния пазар остава силен и сме решени да продължим да добавяме нови интригуващи възможности за пътуване за българските пътници на атрактивни цени и при  засилени мерки за безопасност. Нашият приятелски настроен екипаж с нетърпение ви очаква на борда на Wizz Air.

РЕСТАРТИРАНИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ОТ СОФИЯ И ВАРНА

МАРШРУТРЕСТАРТ ОТЦЕНИ ОТ*
СОФИЯ – МАЛАГА28 март 2022 г.29.99 евро
СОФИЯ БИЛУНД21 март 2022 г.19.99 евро
СОФИЯ – БРАТИСЛАВА21 март 2022 г.14.99 евро
СОФИЯ – КАТАНИЯ28 март 2022 г.24.99 евро
СОФИЯ – ЛОНДОН ГЕТУИК21 март 2022 г.19.99 евро
СОФИЯ – ЛИСАБОН28 март 2022 г.69.99 евро
СОФИЯ – МАЛТА28 март 2022 г.17.99 евро
ВАРНА – КАРЛСРУЕ/БАДЕН-БАДЕН 28 март 2022 г.39.99 евро
ВАРНА – ЛАРНАКА11 април 2022 г.27.99 евро
ВАРНА – ЛИВЪРПУЛ28 март 2022 г.49.99 евро
ВАРНА – ПРАГА28 март 2022 г.29.99 евро

*Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20 cм). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

**Прилагат се условия и изключения.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0