Connect with us

ЛЮБОПИТНОТО

Wizz Air предлага 20%* отстъпка за лято 2021 днес и утре

Планирайте една страхотна почивка сега на wizzair.com и пътувайте спокойно при засилени мерки за безопасност на борда на Wizz Air.

Публикувано

на

wizz.4

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес и утре предлага гореща лятна отстъпка от 20%*.

Промоцията е за топ летните дестинации на превозвача и може да бъде съчетана с 20% намаление на цената на WIZZ Flex. Офертата е валидна за всички пътници и само за резервациите, направени до полунощ на 5 март 2021 г. на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ.

Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.


Ако вече нямате търпение за дълга лятна ваканция, сега е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Традиционно най-предпочитаните летни дестинации са морските, а Wizz Air има неустоими плажни оферти в мрежата си. Хванете страхотен тен на бреговете на Миконос, Малта или Бари или пък съчетайте морето с разглеждането на забележителности, посещавайки едни от архитектурните съкровища на Европа като Лисабон и Валенсия.

А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си, като само днес и утре услугата се предлага също с 20% отстъпка. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Използването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* за летните маршрути е валидна единствено до полунощ на 5 март 2021 г. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на любимите хора си едно вълнуващо приключение, което ще трябва да осъществите в периода от 1 април до 31 октомври 2021 г.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици.

Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане.

От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището. Кликнете тук, за да видите новото видео по темата на компанията.

Прочети
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sweet-300

Намери ни в Telegram

telegram 2

НАЙ-ЧЕТЕНИ