ЛЮБОПИТНОТО

Vesti.bg става на 13 години

78views

Един от най-посещаваните и популярни български сайтове – Vesit.bg отбелязва 13-ия си рожден ден. Информационната платформа, част от портфолиото на дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага балансирано съдържание, насочено към младата и активна онлайн аудитория.

В продължение на 13 години Vesti.bg не спира да се развива и да следи тенденциите, за да предлага ежедневно голямо разнообразие от информация на своите потребители. В сайта могат да бъдат открити както най-актуалните новини от България и света, така и любопитни теми, развлекателно съдържание и най-коментираното в интернет пространството и социалните мрежи.

Модерният подход на редакторския екип превръща Vesti.bg в един от най-предпочитаните онлайн медии у нас, а оригиналните материали на външните автори допълват съдържанието на сайта с интересни разработки по разнообразни теми в сферата на технологиите, психологията и историята.

Читателите на Vesti.bg имат възможност да разберат повече за популярни (и не толкова) конспирации, да видят развенчани някои от най-разпространените митове, да научат повече за историята, обичаите и забележителностите в България. А могат и да се потопят в рубриката Ивайло Цветков „Фрагменти“.

Сподели: