МАРШРУТИ

United Airlines открива директен полет Атина – Чикаго

United Airlines обяви откриването на нов ежедневен директен полет между международното летище в Атина (ATH) и основния си хъб в Чикаго, летище О’Хеър (ORD).

Този нов сезонен полет от Атина до Чикаго ще се добави към съществуващите полети на United от Гърция, които започнаха по-рано това лято. Ежедневните сезонни полети от Атина до Ню Йорк/Нюарк (EWR) започнаха на 31 март, а полетите до Вашингтон/Дълес (IAD) – на 15 април.

„Радваме се, че ще разширим допълнително мрежата си от маршрути в Европа с въвеждането на този нов полет от Атина до основния ни хъб в Чикаго“, каза Торстен Летнин, мениджър продажби на United за Централна Европа, Близкия изток, Африка, Индия и Израел. „Този нов полет ще предложи на нашите пътници още повече възможности за пътуване между Гърция и САЩ, както и удобни връзки до над 200 дестинации в мрежата на United в Северна и Южна Америка.“

Новият сезонен полет на United от Атина до международното летище на Чикаго О’Хеър ще бъде изпълняван със самолет Боинг 787-8 Dreamliner. Dreamliner е съвременен широкофюзелажен самолет, който предлага на пътниците комфорт, простор и най-новите технологии.

Детайли за полета:

  • Маршрут: Атина (ATH) – Чикаго (ORD)
  • Честота: Ежедневно, сезонно
  • Самолет: Boeing 787-8 Dreamliner
  • Продължителност на полета: Около 10 часа

Сподели:

Leave a Response