ЛЮБОПИТНОТО

Турски звезди изкушавани с милиони за срещи с богаташи

Турски медии съобщават за лавина от предложения за милиони, отправени към популярни турски актьори от страна на богаташи от Близкия изток. Целта е звездите да се явят на светски събития или просто да вечерят с потенциалните си спонсори.

Не всички се поддават на изкушението. Къванч Татлътуг, любимец на публиката от сериали като „Забраненият плод“, „Перла“ и „Семейство“, е отхвърлил оферта за 12 милиона турски лири (около 350 000 евро) за участие в откриването на магазин в Кувейт. Предложението, включващо и частен самолет за придвижване, е било отхвърлено с мотива, че не съответства на кариерните цели на актьора.

Джан Яман, звездата от „Любов на инат“, „Свободен дух“ и „Господин Грешен“, също е получил щедро предложение – 1 милион евро за вечеря с влиятелно семейство в Дубай. Красавецът обаче е останал невъзмутим и е отказал.

За разлика от тях, Бурак Йозчивит („Черна любов“, „Великолепният век“) приема с удоволствие подобни покани. Наскоро той е вечерял с 80 богати дами в Кувейт, сред които са били и съпруги на шейхове. Съпругата на актьора – актрисата Фахрийе Евджен („Листопад“, „С Русия в сърцето“), не е присъствала на събитието.

Предложенията от Близкия изток са изкусителни, но не всички звезди се поддават на тях. Някои от актьорите предпочитат да се фокусират върху кариерата си и да не се замесват в съмнителни сделки, докато други са по-склонни да се възползват от щедрите оферти.

Важно е да се отбележи, че статията не е потвърдена от самите актьори. Информацията е базирана на публикации в турски медии.

Сподели:

Leave a Response