ЛЮБОПИТНОТО

THEATRO BAND подгрява Цеца Величкович в Бургас на 29 юли

7kviews

Точно 5 дни остават до големия концерт на известната сръбска икона на музиката Цеца Величкович. Изпълнителката ще излезе на 29 юли за първия си голям концерт в Бургас на голяма сцена. Мястото е Морска гара, Бургас.

THEATRO BAND, формацията на известното столично заведение, ще подгрява публиката с много хитове преди излизането на сръбската изпълнителка. Цеца сама настоява пред организаторите на концерта преди нея на сцената да се изяви голям бенд с натрупан опит, какъвто е THEATRO BAND.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени през сайта www.ceca.bg, в мрежата на Ticketstation или Eventim. В продажба са и специалните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа. При наличност – на място също ще можете да закупите от желаните пропуски в деня на концерта.

На сайта https://ceca.bg/faq/ще намерите отговорите на всички най-важни въпроси свързани с достъпа до концерта, допускат ли се лица под 18 години и как, в колко часа ще отворят вратите в деня на събитието и още други.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0