Международната медийна компания SPI International/FilmBox продължава да разширява обхвата си и да достига до все повече домакинства в България чрез изграждането на стратегически партньорства с лидери в телекомуникационния сектор.

Компанията сключи сделка с българския оператор на кабелна телевизия M SAT Cable за 11 канала от портфолиото си, сред които филмовите FilmBox Extra и FilmBox Stars, както и развлекателните DocuBox, Gametoon и FashionBox. Каналите ще бъдат достъпни за всички абонати на M SAT Cable чрез линейната услуга на доставчика и през наскоро стартиралата  IPTV услуга – M SAT Cable PRO.

„За нас е истинско удоволствие да предоставим на потребителите допълнителна платформа с подбрано съдържание. Чрез тази сделка помагаме и на нашия партньор M SAT да продължи разширяването на развлекателните програми, които предлага“, коментира Мурат Муратоглу, ръководител на отдел „Дистрибуция“ за SPI International/FilmBox. „Радваме се, че можем да предложим програми, подходящи за всякакви вкусове и нужди – от разнообразни филми и сериали до съдържание, посветено на спорт, лайфстайл, документални продукции и др.“, добавя Муратоглу.

FilmBox Extra, един от популярните филмови канали от групата, предлага богат избор от високооценени блокбъстъри и награждавани филми с участието на световноизвестни звезди. Програмите FilmBox Stars и FilmBox, които също са част от международната медийна компания, са посветени на холивудски продукции, любими евъргрийн класики и популярни сериали. Каналите излъчват и стотици премиерни заглавия, на които зрителите ще могат да се насладят през цялата година.

В сделката между SPI International/FilmBox и M SAT Cable се включва и FilmBox Arthouse, който предлага на киноманите световни класики от емблематични режисьори като Алфред Хичкок, Акира Куросава, Федерико Фелини и много други. Абонатите на M SAT Cable ще могат да гледат и FunBox UHD със 100% премиум съдържание в Ultra HD, посветено на лайфстайл и развлечения. Gametoon, който е изцяло посветен на гейминг турнири, и FightBox, който излъчва вълнуващи бойни спортни състезания на живо, както и ММА турнири от цял свят, също са включени в партньорството между двете компании. Зрителите на М SAT Cable ще могат да се насладят и на Fast&FunBox, който предлага екшън програми, посветени на екстремни спортове, и DocuBox, отличаващ се с уникална селекция от наградени документални филми, които ще запознаят зрителите с различните култури и чудеса от цял свят. В сделката са включени и модният канал FashionBox, както и 360 TuneBox, който представя най-новите музикални хитове и вечни класики.

За SPI

SPI International | FilmBox е международна медийна компания, която управлява над 42 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 700 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абонати както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги. SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. За повече информация, моля посетете www.spiintl.com

Подобни новини

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *