АФИШ

September FUN’k Festival: 3 дни фънк, диско, дъб и денс електро

8.5kviews

След бурния фестивален живот това лято, September FUN’k Festival е готов да закрие сезона повече от зашеметяващо. За пръв път в България почитателите на качествената музика ще усетят какво е да слушаш фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове… И всичко това на живо, на 4 мащабни сцени в 3 дни.

September FUN’k Festival ще разтърси The Purgatory („Чистилището“, ул. „Индустриална“ 7 в София), на 29, 30 септември и 1 октомври.

Многожанровата концепция на събитието се развива пилотно за страната ни, а в основата на идеята е Иван Вълков, дългогодишният организатор на легендарния Spirit of Burgas.

Ивент пространство ще се раздели на четири музикално обособени части:

  • FUNk zone – с концерти на живо;
  • IVAN’S TERRIBLE DISCO zone – с класическо и фънки диско;
  • MUSICOLOGY zone – с DJ сетове с фънк и хип-хоп с куратор Мартен Роберто;
  • JAZZTRONICA zone – с денс електронна музика с фънк, дъб, бразилиан, с куратор Mr. Moon.

Засега организаторите не издават конкретни имена на артисти, но обещават това да се случи съвсем скоро със заявката, че те ще са по-добрите от най-добрите.

Публиката ще има възможност да усети качествената фестивална култура в пълните три дни или да избере конкретен ден от September FUN’k Festival. Феновете отбелязват като изключително удобство възможността билетите да се купуват на място на събитието, без предварителен ангажимент. (Цената за билет е 22 лева.)

Изкушаващ е и друг фестивален елемент, който със сигурност ще превърне September FUN’k Festival от очаквано в любимо събитие. На място посетителите, които желаят, ще имат възможност да получат професионален грим и прическа или да наемат костюм, което визуално и тотално ще ги потопи в атмосферата на фънка и диското от най-добрите им години.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0