The Cardigans и Джон Нюман идват на Arte Feastival

ARTE Feastial ls

Започва след


26.08.2022 до 28.08.2022

Място

Велинград

The Cardigans, Джон Нюман, Bomfunk MС’s, Лирой Торнхил, Delinquent Habits и Regard идват на Arte Feastival, съобщават организаторите.

The Cardigans, шведската петорка от Малмьо се завръща в страната ни. Групата печели световна популярност на истински поп звезди с албува Gran Turismo и хитове като Lovefool, My Favorite Game, Erase/Rewind.

Сурови, мощни вокали, комбинирани с поп музика за нон-стоп танци – това прави британския певец Джон Нюман идеален за фестивален герой, казва организаторите на Arte Feastival. След нужна лична пауза и последвал силен рестарт, артистът и композитор, трикратно оглавявал класациите на Острова, споделя, че се чувства напълно презареден, съвсем различен човек, в музикален и личен аспект, готов да се справи с всичко по пътя си с много нова музика. Най-новият му сингъл Waiting For A Lifetime доказва това.

Пред последните 20 години Bomfunk MС’s звучат по радиото и MTV с хитовете от албума им In Stereo – Freestyler, Uprocking Beats и B-Boys & Flygirls. Финландска хип-хоп група е активна отново. Във Велинград идват в състав – фронтмена на групата Би Оу Дъб (преди познат като B.O.W.), и главният продуцент – Джако Саловара, още известен като JS16.

Хип-хоп легендите под шапката на spanglish рап крюто, Delinquent Habits, идват в България с хитове, нови песни и пълни с текила чаши. Към програмата на Arte Feastival се включват също Regard – дийп хаус диджеят от Косово, автор на абсолютния световен хит Ride It, както и космополитният Лирой Торнхил от култовите Prodigy, който неведнъж в запалвал дансинга с DJ сетовете си у нас.

Богата кулинарна зона, комедийни и стенд-ъп спектакли, филмов маратон, цирк, атракции за всеки вкус и интереси допълват програмата на Arte Feastival.

Ще има и нова детска зона с цирк „Иванов“ и селекция от висок клас акробатика, жонглиране, фокуси, номера с животни. Хлапетата ще могат да се забавляват и състезават с игрите на Mygameday.bg, да участват в арт заниманията и в танцовите анимации и състезания на Arte Animakers, да се включат в детския научен клас с Явор Денчев и в неговите забавни и интерактивни експерименти, както и да пеят и танцуват с Бухалчето, Биби, Маргаритка и Мими – любими герои от „Маргаритка„. 

Събитието ще се състои във Велинград от 26 до 28 август. Потвърдените до този момент имена са на Zaz, Емир Кустурица, Kosheen и S.A.R.S., N.O.H.A.,  Amparanoia, Gipsy Groove, Систър Блис от Faithless. 

Сподели: