Изправяме се срещу Звярът от 12 август само в кината и 4DX

BST 1920x1080 vGeneric Full

12.08.2022

Цял ден

Място

София

Жанр:                                         Трилър

С участието на:                         Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали, Лий Сава Джефрис

Режисьор:                                 Балтазар Кормакур

Сценарист:                               Райън Енгъл

Продуценти:                             Уил Пакър, Джеймс Лопес, Балтазар Кормакур

Изпълнителни продуценти:    Джейми Праймак Съливан, Бърнард Белю

Понякога това, което дебне в храстите, е много по-страшно.

В ускоряващия пулса напрегнат трилър Звярът Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Отряд самоубийци) влиза в ролята на баща, който заедно с двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв, решен да докаже, че в природата има място само за един върховен хищник.

Наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, и заедно с двете си дъщери – 18 годишната Мередит (Аяна Хали) и 13 годишната Нора (Лий Сава Джефрис) се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като вълнуваща семейна ваканция, ще се превърне в напрегната борба за оцеляване.

Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур, а изпълнителни продуценти са Джейми Праймак Съливан и Бърнард Белю.

Звярът ни дебне само в кината от 12 август!

Сподели: