ЛЮБОПИТНОТО

NOVA със специално студио „Треска за Оскари – Една легенда на 95“

9.7kviews

Нощ, изпълнена с разкош и поглед към почти век кинематографични постижения, очаква зрителите на NOVA със специалното студио „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ на 12 март. То започва веднага след финала на „Като две капки вода“ и ще продължи до началото на бляскавата церемония по раздаването на отличията „Оскар“.

Водещ на „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ ще бъде журналистът Мариян Станков – Мон Дьо, а специален пратеник на NOVA на червения килим на наградите в Лос Анджелис ще бъде Станислава Айви. Тя ще отведе зрителите и на най-интересните места в развлекателната столица на света.

По време на студиото предстоят ексклузивни срещи с фаворитите за призовете за най-добри постижения във филмовото изкуство. Най-бляскавото кино събитие за годината в студиото ще коментират и едни от най-популярните личности в България.

В 03:00 ч., веднага след края на „Треска за Оскари – Една легенда на 95“, на живо по KINO NOVA ще бъдат излъчени и 95-ите награди на Американската академия за кинематографично изкуство. За поредна година Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която излъчва ексклузивно най-престижната кино церемония в света – наградите „Оскар“.

Кои са събитията, белязали филмовата индустрия през последните 95 години? Какво се е променило в последния почти век? Какви противоречия се крият зад тазгодишните номинации за „Оскар“? Кои актьори и продукции ще грабнат златната статуетка?

Не пропускайте да разберете в специалното студио „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ на 12 март от 23:00 ч. по NOVA! Гледайте и церемонията по връчването на 95-ите награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA в нощта на 12 срещу 13 март от 03:00 ч.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0