АФИШ

Неочаквани вкусове и носталгични спомени в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Новият сезон на любимото кулинарно предаване „Черешката на тортата“ стартира с гръм и трясък, обещавайки незабравими емоции и вкусни моменти. Тази седмица пет звездни двойки ще се впуснат в кулинарна надпревара, изпълнена с неочаквани предизвикателства и носталгични спомени.

Таня Боева е първата, която ще отвори вратите на дома си за зрителите. Известната певица ще замени американския Гранд каньон с Долината на тракийските царе в Казанлък, където ще приготви вкусни ястия, вдъхновени от детството й. Очакват ни изненади от зеленчуковата й градина, сладкарски умения и грандиозен финал с частен концерт.

Росен Янчев ще ни пренесе в Кюстендил, където ще ни потопи в света на грузинската кухня. Поп изпълнителят, който е отслабнал с 100 кг, ще ни покаже лекотата, с която готви, и ще разкрие любопитни детайли за грузинските си корени.

Александра Кръстева, Мис България 2022, ще ни изненада не само с красотата си, но и с кулинарните си умения. Ще научим как красавицата поддържа тънката си талия, какви са били детските й години и какви изпитани рецепти крие в кухнята си.

Рая Пеева ще заложи на семпли, но вкусни ястия, приготвени с много любов и импровизация. Актрисата ще ни разкаже за живота си в Южна Корея и за сладкия й сън в скута на Бой Джордж.

Кирил Недков ще постави финала на звездната седмица, като демонстрира отлични кулинарни знания. Носителят на „Аскеер“ ще въвлече цялата си рода в подготовката на вечерята и ще ни предложи вкусни домашни специалитети.

Не пропускайте новите епизоди на „Черешката на тортата“ – всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Сподели:

Leave a Response