АФИШ

Необичайна журналистическа седмица в „Черешката на тортата“

Необикновена седмица очаква зрителите на NOVA в любимото предаване „Черешката на тортата“. За първи път в историята на формата, пет от най-разпознаваемите журналисти на медията ще се изправят пред кулинарно предизвикателство, за да спечелят заветния плакет.

От понеделник до петък, от 20:00 ч., ще се насладим на кулинарните умения и историите на:

  • Лора Инджова – очарователната водеща на сутрешния блок „Твоят ден“ по NOVA NEWS, ще ни пренесе в уютната атмосфера на своя дом с изкусително меню.
  • Благой Цицелков – амбициозният репортер на Новините на NOVA, ще ни изненада с изискани италиански рецепти и завладяващи семейни истории.
  • Яна Николова – международният редактор, отразявала събития от цял свят, ще ни пренесе в Родопите с автентични ястия и нетрадиционни сувенири.
  • Петя Желева – кореспондентът на NOVA в Париж, ще ни очарова с френско меню в автентична обстановка, споделяйки и своите лични страхове и предизвикателства.
  • Румен Бахов – познат от рубриката „Пълен абсурд“ в „Здравей, България“, ще ни поднесе незабравим кулинарен спектакъл с морски дарове, популяризирайки красотата на Черноморието.

Независимо от динамичната си професия, журналистите на NOVA ще докажат, че и в кухнята са истински майстори. А кой ще спечели завиждания плакет? Не пропускайте да разберете от 20:00 ч. по NOVA, от понеделник до петък!

Очакват ни вкусни емоции, завладяващи истории и много изненади! Не го пропускайте!

Сподели:

Leave a Response